Una de les coses que ens fa sentir orgullosos a la família de Quality Andorra és poder participar del patrocini d’esportistes i d’esdeveniments. I us preguntareu: per què?

Doncs és una pregunta senzilla de respondre: perquè participem dels somnis de les persones.

I quins són aquests somnis?

TITAN DESERT

Avui la marca Quality del Grup Montaner es veurà representada per nou corredors que s’enfrontaran a la duresa de la Titan Desert, una prova ciclista que es disputarà a Aràbia Saudí del 6 al 9 de desembre pel desert de NEOM.

Una prova que tindrà, ni més ni menys, que 400 kilòmetres de recorregut dividits en 4 etapes i 3500 metres de desnivell total.

Aquesta vegada els bikers del Quality Team estaran dividits en tres equips.

El Team 1 compost per Lluís Nel·lo, Antoni Lozal i Toni Saez.

El Team 2 amb Joan Montaner, Joan Lario i Ramon Aranda.

I el Team 3, un equip totalment femení que estarà format per Mònica Minguet, l’Anna Castellví i Montse Arauz.

FITES IMPORTANTS A LA TITAN DESERT

Fa un moment parlàvem de somnis. Anar a fer una prova com la Titan Desert és de per si un repte. Personal, per posar a prova el cos i la ment en les dures condicions a les quals sotmet l’entorn als bikers. En grup, per la unió, la constància i el treball en equip necessaris per portar a tots els membres de cada Team a la línia de meta. Qualitats i valors que defineixen, no només els bikers patrocinats, sinó també els treballadors de la nostra empresa.

En aquesta prova que comença avui, 6 de desembre, molts membres dels diferents Teams s’enfronten, a més, a reptes personals. És el cas de la Mònica Minguet que, si finalitza la cursa, aconseguirà ser Titan Legend, distintiu que es dona a aquells participants que aconsegueixen arribar als 3.500 kilòmetres en la realització de diferents Titan Desert. A més, cal destacar que la Mònica ha conquerit quatre podis de la mítica prova.

Un altre membre del Quality Team està a les portes d’obtenir la Titan Legend Platinum, que es dona als bikers que aconsegueixen sumar a les seves cames la no menyspreables xifra de 5.00 kilòmetres en Titan Deserts. Parlem de Lluís Nel·lo.

I un repte del qual ens sentim especialment orgullosos des de Quality Andorra és el de l’andorrà Ramon Aranda, l’únic corredor que no s’ha perdut cap edició de la mítica prova, acumulant més de 10.000 kilòmetres, convertint-lo en Titan Legend Diamond, i que enguany lluita per 𝘀𝗲𝗿 𝙛𝙞𝙣𝙞𝙨𝙝𝙚𝙧 𝗱𝗲 𝗾𝘂𝗮𝘁𝗿𝗲 𝗧𝗶𝘁𝗮𝗻 𝗗𝗲𝘀𝗲𝗿𝘁 𝗲𝗻 𝘂𝗻 𝗮𝗻𝘆!

De moment el Ramon en porta dues, una que va assolir al maig al desert marroquí, i una segona que va aconseguir a l’octubre a Almeria. Si finalitza aquesta Titan Desert d’Aràbia Saudita i l’abril del 2023 la del Marroc, sumarà a la seva història de biker un pòquer de Titans Desert.

 

ANHELS DE RAQUETA

Parlem ara dels somnis dels esportistes d’elit. Hi ho farem des del tenis. La darrera setmana el pavelló de Govern es va convertir en l’escenari del Crèdit Andorrà Open de tenis, organitzat per Tennium, i que ha portat el millor tenis femení al Principat d’Andorra del 28 de novembre al 4 de desembre el primer WTA 125 de la història del país.

Entre les tenistes destacades hi havia la jove andorrana Victoria Jiménez Kasintseva, que no va poder passar de la seva ronda eliminatòria, però que va omplir les graderies del poliesportiu. La guanyadora de l’Open ha estat la nord-americana Alycia Parks després d’imposar-se per 6-1 i 6-4 a Rebecca Peterson.

En aquesta ocasió, Quality Andorra ha volgut sumar-se al patrocini d’aquest primer esdeveniment històric al nostre país, recolzant l’esport femení, sumant-nos a la possibilitat que aquestes joves promeses del tenis puguin continuar desenvolupant el seu joc competitiu.

Perquè des de Quality Andorra ens sumem als valors positius de l’esport, com ho són el treball, l’esforç, la constància, la tolerància, l’afany de superació, la perseverança i l’honestedat, qualitats no només desitjables en qualsevol esportista que vol anar superant reptes durant la seva vida, sinó que tenen els treballladors de la nostra empresa.

Patrocini Quality

Comparteix aquesta història, tria la teva plataforma!