La persona que millor encaixa al teu equip

A Quality Andorra connectem les persones més ben qualificades amb les empreses que les necessiten, identificant el perfil més convenient per a cada vacant d’acord amb els requisits del lloc i la cultura de la teva empresa.

I és que tenim una premissa molt clara: els teus objectius són els nostres!

Entre les nostres especialitats destaquem:

Comptem amb personal per a ocupació temporal especialitzada en tots els oficis d’hoteleria: servei de taules, cuina, atenció al client, recepció, cambrers d’habitacions, entre d’altres.

Posem a la vostra disposició personal temporal per al sector de la restauració, ja sigui cambrers o personal de cuina, com cuiners o rentaplats.

La nostra agència de treball temporal posarà a la vostra disposició a la millor força laboral experta en neteja sigui quin sigui el sector: hotels, restaurants, comerços, despatxos i negocis, escoles, magatzems o centres comercials. 

Posem a la vostra disposició personal temporal per a magatzems i superfícies comercials, com mossos de magatzem, repartidors, personal de reposició, treballadors a hores per a inventaris. Tanmateix,  proporcionem personal per a promocions de productes i gestió de punt de venda.

Quality Andorra posarà a la vostra disposició personal temporal per a la distribució i repartiment de publicitat, ja sigui per bustiada o en punts de venda.

Proporcionem personal temporal d’oficina, com administratius, secretàries, recepcionistes de negoci, entre d’altres. 

Quality Andorra posarà a la teva disposició personal temporal per a la realització d’enquestes, tenint en compte l’ús de diferents llengües.

La nostra metodologia àgil i personalitzada ens permet proporcionar una solució ràpida i eficaç en qualsevol moment que necessitis incorporar personal al teu equip.

T’AJUDEM A REUNIR EL MILLOR TALENT A LA TEVA ORGANITZACIÓ

Treballem amb tu en la identificació del candidat ideal aplicant les tècniques de selecció de personal més avançades.

Tu marques els temps per a la incorporació, nosaltres fem la resta.

  • Definim el perfil que s’ajusta al lloc a cobrir.

  • Fem una cerca global a la nostra base de dades o de nous candidats.

  • Avaluem els candidats.

  • Fem un informe final amb els més adequats.

  • T’assessorarem en la teva decisió final.

Els teus objectius són els nostres!

Formulari per a empreses

Si tens la necessitat de contractar treballadors talentosos per a la teva empresa, no has de preocupar-te de res més que d’omplir aquest formulari amb què busques, i ens posarem aviat en contacte amb tu, per posar el procés en marxa.

I és que la nostra especialitat és oferir-te una àmplia gamma de solucions de gestió de recursos humans perquè t’oblidis d’aquestes tasques.

Quality Andorra logo