En un mercat laboral dinàmic com el d’avui dia, trobar el talent adequat per a la teva empresa pot ser un repte. A #QualityAndorra, som la solució perfecta per a les empreses que busquen talent a Andorra. La nostra missió és clara: connectar les persones més ben qualificades amb les empreses que les necessiten, identificant el perfil més convenient per a cada vacant d’acord amb els requisits del lloc i la cultura de la teva empresa. Els teus objectius són els nostres!

Especialitats de Quality Andorra

A Quality Andorra oferim una àmplia gamma de serveis de treball temporal, cobrint diversos sectors clau per assegurar que trobem el candidat ideal per a cada posició:

 1. Hoteleria: Comptem amb personal per a ocupació temporal especialitzada en tots els oficis d’hoteleria, com servei de taules, cuina, atenció al client, recepció i cambrers d’habitacions, entre d’altres.
 2. Restauració: Posem a la vostra disposició personal temporal per al sector de la restauració, incloent-hi cambrers, personal de cuina, cuiners i rentaplats.
 3. Neteja: La nostra agència de treball temporal proporciona la millor força laboral experta en neteja, sigui quin sigui el sector: hotels, restaurants, comerços, despatxos i negocis, escoles, magatzems o centres comercials.
 4. Logística: Oferim personal temporal per a magatzems i superfícies comercials, com mossos de magatzem, repartidors, personal de reposició i treballadors a hores per a inventaris. També proporcionem personal per a promocions de productes i gestió de punt de venda.
 5. Distribució: Quality Andorra posa a la vostra disposició personal temporal per a la distribució i repartiment de publicitat, sigui per bustiada o en punts de venda.
 6. Oficina: Proporcionem personal temporal d’oficina, com administratius, secretàries i recepcionistes de negoci.
 7. Enquestadors: Oferim personal temporal per a la realització d’enquestes, tenint en compte l’ús de diferents llengües.

Una Metodologia Àgil i Personalitzada

La nostra metodologia àgil i personalitzada ens permet proporcionar una solució ràpida i eficaç en qualsevol moment que necessitis incorporar personal al teu equip. Treballem estretament amb tu en la identificació del candidat ideal aplicant les tècniques de selecció de personal més avançades.

Els Passos del Nostre Procés

El nostre procés de selecció de personal està dissenyat per garantir que trobem el candidat perfecte per a la teva empresa. Ens centrem a entendre les teves necessitats específiques i aplicar les tècniques més avançades per identificar i avaluar els millors talents disponibles. Aquí tens una visió general dels passos que seguim per assegurar-nos que trobem el candidat ideal per a cada vacant:

 1. Definició del perfil: Definim el perfil que s’ajusta al lloc a cobrir, tenint en compte les teves necessitats específiques.
 2. Cerca de candidats: Fem una cerca global a la nostra base de dades o de nous candidats.
 3. Avaluació: Avaluem els candidats utilitzant tècniques de selecció avançades per assegurar-nos que només els millors passen al següent nivell.
 4. Informe final: Presentem un informe final amb els candidats més adequats per a la posició.
 5. Assessorament: T’assessorarem en la teva decisió final, oferint-te tot el suport necessari per assegurar-te que fas la millor elecció.

Nou Servei: Coneix el teu Personal Definitiu a través del Treball Temporal

T’imagines utilitzar el treball temporal per conèixer al teu personal definitiu? Aquesta és la nova fórmula que et presentem des de Quality! Amb aquest innovador servei, t’oferim una oportunitat única per avaluar el rendiment i l’adaptabilitat dels treballadors en un entorn real abans de prendre una decisió de contractació definitiva. Aquesta estratègia no només et permet seleccionar amb major seguretat el personal que millor encaixa amb la cultura i els objectius de la teva empresa, sinó que també redueix els riscos associats a una contractació inadequada.

A Quality Andorra, ens encarreguem de tot el procés de contractació, des de la identificació i selecció dels candidats fins a la cobertura i contractació dels recursos necessaris. A més, supervisem la seva incorporació al cicle productiu, assegurant-nos que l’adaptació sigui fluida i efectiva. Aquesta metodologia et permet mantenir la flexibilitat en la teva plantilla i garantir que només els millors talents es converteixin en membres permanents del teu equip.

Aprofita aquesta oportunitat per optimitzar els teus processos de selecció i assegurar-te que comptes amb el personal més qualificat i compromès, capaç de contribuir significativament al creixement i l’èxit de la teva empresa.

Els Avantatges per a la teva Empresa

Col·laborar amb Quality Andorra no només t’ofereix accés a un pool de talent qualificat, sinó que també et proporciona diversos beneficis que poden transformar la manera com gestiones la teva plantilla. A continuació, detallem alguns dels avantatges clau que obtindràs treballant amb nosaltres:

 1. Estalvi en el procés de selecció: T’estalvies el procés de selecció a la teva empresa, permetent-te centrar-te en el que realment importa: el creixement del teu negoci.
 2. Prova sense risc: Si la persona que t’enviem no t’acaba de convèncer durant el període de prova, no assumeixes cap risc, ja que el risc l’assumim nosaltres.
 3. Estalvi en antiguitats: T’estalvies les antiguitats, ja que nosaltres ens encarreguem de tot el procés de contractació temporal.

Una Solució Flexible i Eficient

La flexibilitat és clau en el món empresarial actual. Amb el treball temporal, pots adaptar-te ràpidament a les necessitats canviants del mercat, augmentant o disminuint la teva plantilla segons les teves necessitats. A més, el treball temporal et permet conèixer de primera mà el rendiment i l’adaptabilitat dels treballadors abans de fer una contractació definitiva, minimitzant riscos i maximitzant l’eficàcia.

Contacta Amb Nosaltres Avui Mateix

A Quality Andorra estem compromesos amb el teu èxit. Contacta amb nosaltres avui mateix i descobreix com podem ajudar-te a trobar el talent que necessita la teva empresa. Junts, podem aconseguir que el teu equip estigui format per les persones més qualificades i motivades, garantint així el creixement i l’èxit del teu negoci.

A Quality Andorra, el nostre èxit és ajudar-te a aconseguir el teu!

 

Comparteix aquesta història, tria la teva plataforma!