fbpx

SERVEIS QUALITY

Serveis ETT General


Serveis curt termini (menys de 2 mesos)

Servei ràpid: Procés de contractació exprés amb capacitat per resoldre necessitats amb un màxim de 48 hores.

Perfils de personal

Personal administratiu, personal per serveis de neteja, ajudants d'ofici, manipuladors, enquestadors, mossos, repartidors, hostesses, promotores, etc.

Serveis llarg termini (més de 2 mesos)

Servei de contractació de personal que requereix un procés de selecció amb previ anàlisi del currículum vitae i una entrevista personal dels possibles candidats.

Servei Contracte: Servei de contracte de personal de caràcter temporal. Realització d’una entrevista prèvia i anàlisi del currículum vitae.

Servei Contracte Futur: Servei de contractació de personal temporal amb la possibilitat que en un futur pugui tenir caràcter fix.

La contractació del candidat per part de Quality té una durada de 3 mesos, passat aquest temps, la persona queda a disposició de l'empresa sense cap càrrec afegit.

Servei Selecció personal: Servei de selecció de personal en el que la contractació es fa directament des de l’empresa client.

Perfils habituals

Personal administratiu, mossos o repartidors, manipuladors d'aliments, dept. d'hostesses etc.

Serveis Hostaleria


Disposem d'un departament especialitzat en el sector d'hostaleria que ens permet oferir un servei ràpid de contractació de cambrers de sala, personal de cuina i cambreres d'habitació i, resoldre ràpidament necessitats d'extres d'hostaleria.

L’agilitat i rapidesa es essencial a l’hora de resoldre les necessitats dels nostres clients. Des de l’any 1997 el nostre departament d’hostaleria gestiona aquests tipus de serveis per tal de donar la màxima qualitat.