fbpx

 

Grup Quality

Oferim als nostres clients els serveis de cadascuna de les nostres tres empreses: Hotelnet, TQ Serveis i Temporal Quality

Quality Andorra és un grup d'empreses que integren Temporal Quality (Treball Temporal SL), TQ Serveis (Neteges i Serveis Tècnics i de Qualitat SL) i Hotelnet (Integració General de Serveis DET).

El grup Quality Andorra ha assolit a l’exercici 2016 un volum de facturació superior als 4 milions d’euros i ha gestionat entre un mínim de 305 nòmines el mes d’agost i un màxim de 437 al mes de desembre.

Amb el principi de la Millora Contínua, el grup vols ser un veritable notari de la Qualitat, la gestió mediambiental i de la gestió de la prevenció dels riscos laborals.

La nostra missió és la de proporcionar als nostres clients un servei i atenció a la seva mida, conforme a les especificacions, necessitats i expectatives, però també poder demostrar que per realitzar-les aplica metodologies adequades, d’acord amb uns procediments estipulats, amb mitjans suficients, complint els requisits legals corresponents i de manera ètica.

 

Quins Serveis Oferim?

Quality ofereix serveis de qualitat gràcies a un equip que avala el compromís i la confiança.

Quality

SERVEIS ETT GENERAL

Oferim serveis a curt termini i serveis a llarg termini.
VEURE SERVEI

SERVEIS ETT HOSTALERIA

Especialitzats en el sector de l'hostaleria amb un servei ràpid de contractació.
VEURE SERVEI

TQ Serveis

SERVEIS NETEJA I DESINFECCIÓ AMB OZÓ

Oferim un servei de manteniment i neteja per a tot tipus d'instal·lacions.
VEURE SERVEI

SERVEIS DOMÈSTIC

Vols gaudir de més temps per a tu? Servei de neteja i planxa a domicili.
VEURE SERVEI

SERVEIS DISTRIBUCIÓ

Distribució de correu comercial i premsa en territori nacional.
VEURE SERVEI

CONDICIONS

Condicions de Contractació en Serveis de TREBALL TEMPORAL.
VEURE CONDICIONS

Equip

Un petit equip de grans persones

Miguel Lorenzo GibertDirecció General
Va fundar l’empresa juntament amb Joan Manel Montaner a l’any 1996 i amb el seu equip han fet créixer el projecte dia a dia amb l’objectiu de millorar la satisfacció personal de les persones que en formen part i aconseguir la qualitat que mereixen els qui ens han donat la seva confiança.
Lidia Erill BuchacaResponsable Departament d’Administració i Comptabilitat
S’incorpora l’any 2005, coordina el departament d’Administració i Comptabilitat. Gràcies a la seva tasca podem oferir als nostres clients una atenció ràpida i efectiva complint amb total legalitat amb les nostres responsabilitats laborals amb l’administració.
Fany LopesCoordinadora de persones
S’uneix a l’equip al 2020 per coordinar els Serveis d’Ett i la gestió dels monitors d’escola i transport escolar. Ajuda als candidats i treballadors al seu desenvolupament professional i presta la millor atenció als clients. 
Toni SànchezDirector Comercial
S’incorpora al 2020 a l’equip com a Director Comercial amb l’objectiu de conèixer les necessitats de cada client i dissenyar el serveis per donar les solucions mes satisfactòries. Te reconeguda experiència a Andorra tant en l’àmbit comercial com en la direcció d’operacions en serveis de Neteja.
Ana Mendes FerreiraCoordinadora Serveis de Neteja, Cambreres Habitacions, Cuina i Hostesses
Pertany a l’equip des del l’any 2019, s’ocupà de gestionar els serveis de neteja de l’empresa del grup NETEGES I SERVEIS TQ , així com els de Treball Temporal cambreres d’habitacions, rentaplats, i els servei d’hostesses i promotores. Les persones son el seu actiu més important inverteix en el seu creixement personal i professional, creant els millors equips de professionals al servei del client.

Veure Tot l'Equip